Expert Profile details

Report Abuse

xpert laurence vanhoenacker

Laurence Vanhoenacker

Laurence beschikt over een stevige expertise in strategisch management en is gekend voor haar enthousiaste, resultaatgerichte en no-nonsens aanpak.

Ze is 20 jaar aan de slag binnen Wolters Kluwer Legal&Regulatory en vandaag o.a. verantwoordelijk voor de bedrijfsstrategie en de implementatie ervan.

In haar vrije tijd is ze ook meter bij Plato (VOKA) om al even enthousiaste ondernemers bij te staan met raad en daad zodat ze de goede keuzes kunnen/leren maken om verder te groeien met hun bedrijf.

Uw onderneming naar een volgend niveau brengen, daar draait het om.

Zij zal u helpen de juiste inzichten te geven met betrekking tot uw core portfolio & business. Vervolgens kan zij u begeleiden in het maken van de juiste weloverwogen keuzes.

En tenslotte kan ze u adviseren in het uittekenen van groeistrategieën zowel horizontaal als verticaal (fusies en overnames, innovatie, continue verbetering, marktontwikkeling, etc.).

Elke beslissing moet een impact hebben op de waarde van uw onderneming. Voor minder gaan we niet.

Binnen het team van XpertOpinion is zij dus zeker een ideale sparringpartner om uw idee te challengen of om u een 2de mening te geven als u even door de bomen het bos niet meer ziet.

Haar vakgebieden: Bedrijfsstrategie opzetten en implementeren, Portfolio en business-analyse, Marktanalyse, Groeistrategieën bepalen, Purpose, en Business Ideeën challengen.

 

0
We aren’t able to process your payment. Please, try again.
Thank you for your request!
Your confirmation number:
ADD TO iCAL CALENDAR

Laurence Vanhoenacker 0 reviews

Login to Write Your Review

There are no reviews yet.